Kako kupiti i platiti

Pronađite proizvod(e) koje želite da kupite i dodajte ih u korpu klikom na dugme "Naruči".

Kada proverite sadržaj svoje korpe, kliknite na dugme "Želim da naručim proizvode koji se nalaze u korpi" i otvoriće Vam se obrazac koji ćete popuniti tako što navedete svoje podatke ime, prezime, ili ime firme, adresu za isporuku i sl.

Kada završite unos ovih podataka, kliknite na dugme "Naruči" i Vaša narudžbina će nam stići na e-mail. Bez Vašeg email-a nije moguće napraviti narudžbenicu. Posle toga ćemo Vam poslati e-mail koji sadrži sve podatke o narudžbenici: šta ste naručili, kako će biti upakovano, kada ćete dobiti pošiljku, koliko sve tačno košta.

Što se tiče plaćanja i prijema pošiljke postoje dve mogućnosti:

- Nakon što ste uspešno izvršili narudžbenicu i poslali je putem e-maila na našu adresu, dobićete odgovor u vidu profakture. Prvi način uplate je putem opšte uplatnice koju sami popunjavate, i uplaćujete u najbližoj banci ili pošti. Vaša roba će nakon toga stići na Vašu kućnu adresu.

- Drugi način prijema pošiljke je putem kurirske službe "Bex", koja Vam isporučuje naručenu robu na kućnu adresu. Za naručenu robu od minimum 5.000,00 dinara svi troškovi isporuke su plaćeni, a Vi robu plaćate pouzećem. Ukoliko toga dana ne budete kući, potražiće Vas i narednog uz prethodno najavljivanje.

- Kupci kojima robu isporučujemo kurirskom službom mogu robu platiti i čekovima građana.

NAPOMENA: uz svu robu dobijate fiskalni račun. Ukoliko proizvod iz bilo kog razloga nije ispravan ili oštećen, odmah nas obavestite, jer je moguće izvršiti zamenu u roku od 7 dana. Robu u vrednosti preko 30.000 dinara potrebno je uplatiti unapred, nakon čega sledi isporuka.
Unapred se radujemo saradnji sa vama.