O nama

Farbara Vesić uspešno posluje od 2000.godine. Prodavnica je otvorena kao mala porodična radnja spremna da izađe svakom kupcu u susret sa najboljim cenama, odličnim kvalitetom i mnogim drugim pogodnostima.

Raspolažemo sa preko 3.000 artikala renomiranih domaćih i stranih proizvođača koji se primenjuju u građevinarstvu. Kod nas možete kupiti sve što Vam je neophodno za Vaš enterijer i eksterijer.

Sa zdravom i stabilnom politikom, uspeli smo da unapredimo naše kapacitete i znanje i da se proširimo na tri maloprodajna objekta, sa tendencijom otvaranja novih.
Otvorenost za svaku sugestiju, savet, komentar i želju kupaca dovelo nas je do toga da se konstantno razvijamo, širimo i unapređujemo u svakom smislu.

Velika prednost je ljubazno osoblje, dobre cene i brzina isporuke robe na adresu kupca.
Farbara Vesić u svom voznom parku ima pick-up-ove , kombije i kamione, tako da u svakom trenutku može odgovoriti zahtevima kupaca u najkraćem mogućem roku.

Jasno postavljeni ciljevi firme takođe su bili jako bitni na tom putu usavršavanja prodajne politike, što za posledicu ima odličan odnos sa našim kupcima.

U našim prodavnicama možete kupiti fasade (akrilni malter, stiropor, lepak za stiropor, staklena mrežica, tiplove, razne vrste lajsni), boje i lakove (uljani emajl, nitro emajl, akrilni emajl, nitro lakovi), sadoline, lepkove (za keramiku-pločice, stiropor, parket, drvo), pur pene , razne vrste silikona, razređivače, razne vrste molerskog alata (četke, valjke, teleskope, gletarice, špakle, i dr.) jednom rečju – SVE ZA KUĆU.

Mozemo da se pohvalimo veoma uspešnom saradnjom sa jednim od najvećih uvoznika alata, lajsni i fasadne mrežice – Bovex group doo.

-BOVEX GROUP
-HENKEL
-JUB
-TIKKURILA ZORKA
-MAXIMA
-KNAUF
-SIKA
-AUSTROTHERM
-VITEX

-SMIRDEX
-ER LAC
-BISON
-ELAN
-BEOHEMIK
-IZOLIRKA
-BODY

-HELIOS GRUPACIJA:

  • DUGA
  • ZVEZDA
  • BELINKA
  • MOBIHEL